DMCA

Bine ați venit pe https://literearuncate.ro („Site-ul”). Respectăm drepturile de proprietate intelectuală ale altora așa cum ne așteptăm ca alții să ne respecte drepturile. În conformitate cu Digital Millennium Copyright Act, Titlul 17, Codul Statelor Unite, Secțiunea 512(c), un proprietar de drepturi de autor sau agentul acestuia ne poate trimite o notificare de eliminare prin intermediul agentului nostru DMCA enumerat mai jos. În calitate de furnizor de servicii de internet, avem dreptul să pretindem imunitate față de cererile de încălcare menționate, în conformitate cu prevederile „safe harbor” din DMCA. Pentru a ne trimite o cerere de încălcare cu bună-credință, trebuie să ne trimiteți notificarea care conține următoarele informații:

Notificare de încălcare – Revendicare

O semnătură fizică sau electronică a proprietarului drepturilor de autor (sau a unei persoane autorizate să acționeze în numele proprietarului);
Identificarea lucrării protejate prin drepturi de autor despre care se pretinde că a fost încălcată;
Identificarea materialului care încalcă drepturile de autor care trebuie eliminat și informații suficiente pentru a permite furnizorului de servicii să localizeze materialul. [Vă rugăm să trimiteți adresa URL a paginii în cauză pentru a ne ajuta să identificăm lucrarea care se presupune că ofensa];
Informații suficient de rezonabile pentru a permite furnizorului de servicii să contacteze partea reclamantă, inclusiv numele, adresa fizică, adresa de e-mail, numărul de telefon și numărul de fax;
O declarație conform căreia partea reclamantă crede cu bună-credință că utilizarea materialului este neautorizată de către agentul de drepturi de autor; și
O declarație conform căreia informațiile din notificare sunt corecte și, sub sancțiunea de sperjur, că partea reclamantă este autorizată să acționeze în numele proprietarului drepturilor de autor.

Titlul 17 USC §512(f) prevede penalități civile pentru daune, inclusiv costuri și onorariile avocaților, împotriva oricărei persoane care denaturează în mod conștient și material anumite informații într-o notificare de încălcare conform articolului 17 USC §512(c)(3).

Trimiteți toate notificările de eliminare prin pagina noastră de contact. Vă rugăm să trimiteți prin e-mail pentru atenție promptă.

Vă rugăm să rețineți că este posibil să împărtășim identitatea și informațiile din orice reclamație pentru încălcarea drepturilor de autor pe care o primim presupusului încălcare. Atunci când depuneți o reclamație, înțelegeți că acceptați și sunteți de acord că identitatea și revendicarea dvs. pot fi comunicate presupusului contravenient.

Contranotificare – Restaurare material

Dacă ați primit o notificare privind eliminarea materialului din cauza unei reclamații privind încălcarea drepturilor de autor, ne puteți trimite o contranotificare în efortul de a restabili materialul în cauză pe site. Notificarea respectivă trebuie transmisă în scris agentului nostru DMCA și trebuie să conțină în mod substanțial următoarele elemente în conformitate cu 17 USC Secțiunea 512(g)(3):

Semnătura dumneavoastră fizică sau electronică.
O descriere a materialului care a fost demontat și locația inițială a materialului înainte de a fi demontat
O declarație sub pedeapsa de mărturie mincinoasă că credeți cu bună-credință că materialul a fost eliminat sau dezactivat ca urmare a unei greșeli sau identificării greșite a materialului care urmează să fie eliminat sau dezactivat.
Numele, adresa și numărul dvs. de telefon și o declarație conform căreia sunteți de acord cu jurisdicția tribunalului federal de district pentru districtul judiciar în care se află adresa (sau, dacă vă aflați în afara Statelor Unite, că sunteți de acord cu jurisdicția orice district judiciar în care poate fi găsit furnizorul de servicii) și că veți accepta notificarea procesului de la persoana sau compania care a furnizat notificarea inițială de încălcare.
Trimiteți contranotificarea dvs. prin pagina noastră de contact. E-mailul este foarte recomandat.

Politica privind încălcarea repetată

Luăm foarte în serios încălcarea drepturilor de autor. În conformitate cu cerințele politicii privind încălcările repetate din Digital Millennium Copyright Act, menținem o listă de notificări DMCA de la deținătorii drepturilor de autor și depunem un efort de bună-credință pentru a identifica orice încălcare repetă. Conturile celor care încalcă politica noastră internă privind încălcările repetate vor fi închise.

Modificări

Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestei pagini și politica acesteia pentru gestionarea reclamațiilor DMCA în orice moment și din orice motiv. Vă recomandăm să reveniți pentru a verifica frecvent această politică pentru orice modificări.

Contactaţi-ne

Dacă aveți întrebări despre această Politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la admin@literearuncate.ro

Ultima actualizare: 22 noiembrie 2022